Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
20 jan. Internet
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_5041.JPG
IMG_5040.JPG
IMG_5038.JPG
Meest recente foto's
Maak Kennis Met Tennis voor jong en oud
 Willem Uilenbroek  Vereniging  43x gelezen
Ook dit jaar bieden wij met de cursus Maak Kennis Met Tennis de ideale mogelijkheid voor nieuwelingen aan om eens te ondervinden of zij tennissen leuk vinden.
Voor de basisschooljeugd (t/m circa 12 jaar) wordt de cursus op woensdagmiddag gegeven. De start is op 8 maart en de les begint om 12.30 uur. Voor jeugd en senioren worden de dag en de start in overleg bepaald.
Iedere week staat er een ander thema op het programma waarbij alle facetten van de tennissport aan bod komen. Ideaal om te ontdekken of de tennissport iets is waar de interesse ligt.
Maak Kennis Met Tennis is toegankelijk voor iedereen die nog nooit aan een eerdere MKMT-cursus heeft deelgenomen. Je hoeft nog geen lid van TVN te zijn. De cursusduur is meestal 10 weken. In het geval er te weinig deelnemers zijn, kan het aantal weken ingekort worden. De kosten voor de MKMT-cursus bedragen 50 euro per persoon.

Aanmelden, vóór 1 maart, kan via de mail: jeugd@tvnumansdorp.nl

vrijdag 10 februari 2017, 10:43 uur 0 reacties (reageer)
Inschrijven voor tennisles
 Daan Uilenbroek  Vereniging  32x gelezen
In de week van maandag, 13 maart, start een nieuwe lescyclus voor jeugd en volwassenen. Iedereen die lid is van TVN of dat wil worden, kan zich voor deze 12-weekse reeks opgeven. De groepen van de jongste jeugd beginnen al op 8 februari.
Deze zomer zijn er lessen op maandagavond, woensdagmiddag, woensdagavond en vrijdagavond.  Het lesgeld voor deze 12 lessen bedraagt € 135,00 per persoon (op basis van 4 deelnemers).
Heb je al een tijd moeite met die ene slag, wil je door middel van allerlei leuke oefeningen lekker aan het werk worden gezet of ben je een (beginnende) tennisser die behoefte heeft aan de juiste tips: geef je dan op voor de tennisles door een e-mail te sturen naar
harold@cicgroup.nl. Graag je beschikbaarheid vermelden, geboortedatum, speelsterkte en eventueel met wie je samen wil komen lessen. We streven er naar eind februari de (concept)indeling te communiceren.
Mochten er vragen zijn over de tennislessen, neem dan contact op met Harold Siekmann via
harold@cicgroup.nl of tel. 06-27097406.


donderdag 9 februari 2017, 16:09 uur 0 reacties (reageer)
TVN Winter Jeugdtoernooi
 Daan Uilenbroek  Jeugd  36x gelezen

Ook in de winter wil je natuurlijk in wedstrijdvorm blijven en daarom organiseren we voor jullie een wintertoernooi!
Je gaat wedstrijden spelen tegen kinderen van je eigen niveau. Dit doen we volgens de tenniskids-indeling in de kleuren rood, oranje, groen en geel. In dit toernooi willen we dubbelspel spelen. Heb je voorkeur voor een medespeler, dan kun je je samen aanmelden. Alleen aanmelden kan natuurlijk ook, dan zoeken wij een leuke medespeler voor je.
Tijdens de lunch kun je lekker even opwarmen en smullen van overheerlijke pannenkoeken.
Inschrijven kan tot zondag 12 februari d.m.v. een mail naar jeugd@tvnumansdorp.nl. Tot de 19e!
Warme groeten van de jeugdcommissie

vrijdag 3 februari 2017, 09:16 uur 0 reacties (reageer)
Vrijdag weer een pubquiz
 Daan Uilenbroek  Vereniging  42x gelezen

Doe vrijdag 3 februari weer mee aan zo’n spannende, supergezellige TVN-pubquiz!
Je speelt in een team dat op de avond zelf wordt samengesteld. Leden, oud-leden en niet-leden zijn vanaf 19.30 uur van harte welkom in het clubhuis. Aanmelden vooraf hoeft niet. Er wordt een kleine bijdrage gevraagd voor wat lekkere hapjes. De quizmasters dit keer zijn Ron Groenenberg en Chris Put.


maandag 30 januari 2017, 16:10 uur 0 reacties (reageer)


Klaverjasavond op 20 januari
 Daan Uilenbroek  Vereniging  84x gelezen

De liefhebbers van een potje klaverjassen zijn op vrijdag, 20 januari, weer welkom in ons clubhuis. Vanaf 20.00 uur worden de kaarten geschud. Voor deelname moet vijf euro worden betaald, maar dat geld gaat weer in de prijzenpot. En natuurlijk wordt er ook weer gezorgd voor wat lekkere hapjes.
Ook introducees zijn van harte welkom.
Wil je meedoen, meld je dan even aan bij organisator Martin Reedijk: mreedijk23@zonnet.nl

donderdag 5 januari 2017, 09:00 uur 0 reacties (reageer)
Vrijwilligers in Het Fort
 Willem Uilenbroek  Vereniging  371x gelezen
Het driejaarlijkse vrijwilligersuitje van TVN leidde dit keer naar Fort Buitensluis. Het was meteen opvallend hoeveel Numansdorpers daar nog nooit binnen waren geweest. Na koffie en een zeer passend cakeje (een smakelijke tennisbal!) maakten we in groepjes binnen en vooral buiten een rondje onder leiding van een gids die ons van alles over de historie van deze plek vertelde. Heel boeiend en vaak ook verrassend over wat zich hier in de voorbije eeuwen allemaal heeft afgespeeld.
Na deze geschiedenisles stond binnen een drankje klaar en daarna konden we smullen van een prima buffet.  Klik op de foto’s voor een impressie van deze middag waarmee het TVN-bestuur die onmisbare vrijwilligers bedankte voor hun inzet.
 

maandag 7 november 2016, 20:55 uur 0 reacties (reageer)
Interne competitie draait weer
 Daan Uilenbroek  Vereniging  269x gelezen

Op de vrijdagavonden is het voorlopig weer tijd voor de gezellige, vertrouwde interne competitie. Er zijn  veel enthousiaste aanmeldings-e-mails naar de wedstrijdleiding gestuurd en na wat gepuzzel in verband met verhinderingen wordt er wekelijks een indeling gemaakt. De eerste wedstrijden beginnen om 19.30 uur, de tweede reeks start rond 21.00 uur. In oktober zijn er minder banen beschikbaar, omdat ook de KNLTB-competitie draait en er les wordt gegeven. 

Na de wedstrijd aub binnen de eindstand invullen. Let erop dat de winnaar duidelijk is, zodat de wedstrijdleiding (Kim en Edwin) aan het eind van het seizoen iemand in het zonnetje kunnen zetten.


dinsdag 20 september 2016, 20:09 uur 0 reacties (reageer)
Tot ziens op Numansdorp Open 2017
 Daan Uilenbroek  Toernooi  585x gelezen
Wat vliegt zo'n week eigenlijk snel voorbij! Het Numansdorp Open 2016 zit er al weer op. Zondag zijn de finales gespeeld en tegen half vijf kwamen de laatste deelnemers de baan af. Al snel daarna volgde de prijsuitreiking.
De weersomstandigheden waren ook deze laatste dag fantastisch. Dus was er gezellig veel publiek om te genieten van dat mooie weer, van vaak spannende wedstrijden, van een hapje en van een drankje (wat waren de Belgische biertjes deze week populair).
Maar aan alles komt een einde, dus ook aan het Numansdorp Open 2016. Resteert een heel hartelijk bedankje aan al die mensen die de week mogelijk hebben gemaakt; bij het onderhoud van de banen, bij het werk achter de bar en in de keuken, bij het schoonmaken van clubhuis en terras, de vier mensen van onze open-toernooicommissie en uiteraard alle deelnemers en toeschouwers.
Tot ziens op het Numansdorp Open 2017!

De uitslagen zijn te vinden met een klik op onderstaande link. En op facebook staan veel foto's.
https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=15A7DEB6-4D61-4CBE-B084-5AEDD3B7AD5F


zaterdag 23 juli 2016, 21:19 uur 0 reacties (reageer)
TVN Culinair Open 2016
 Daan Uilenbroek  Toernooi  518x gelezen

Sinds jaar en dag staat het TVN Open bekend om zijn spannende wedstrijden, maar ook om zijn culinaire hoogstandjes. Ook dit jaar weer staat een groep enthousiaste TVN-leden klaar om de inwendige mens te versterken. De maaltijden worden niet alleen geserveerd voor de deelnemers, maar ook voor familie, vrienden en kennissen en alle overige toeschouwers.
De satéschotel is dagelijks verkrijgbaar. Daarnaast hebben we onze vaste themadagen met tapas op zondag, schnitzel op dinsdag, mosselen op donderdag en tong op zaterdag. En dat wordt uitgebreid met een patatje stoofvlees op de maandag met vier overheerlijke bieren om te proeven. Tijdens de Bayerische avond op vrijdag zal naast de Salsa-burger als hoofdgerecht, op het feest tot in de late uurtjes ‘
BratwurstSauerkraut en Kartoffelsalat’ op het terras worden geserveerd.
Voor de themadagen is reserveren noodzakelijk.
Klik op ‘lees meer’ voor het menu.
 

zaterdag 23 juli 2016, 12:08 uur 0 reacties (reageer)
Fotocollectie 40 jaar TVN
 Daan Uilenbroek  Vereniging  1774x gelezen

Foto’s vormden een belangrijk onderdeel van het in maart 2012 verschenen jubileumblad over 40 jaar TVN. Piet Peek was een enthousiast verzamelaar van het beeldmateriaal en beschikte uiteindelijk over veel meer foto’s dan er in het blad konden worden afgedrukt.
Een aantal foto’s was tijdens de receptie in het clubhuis op de televisie te zien.
Veel leden en oud-leden vonden het leuk om daarnaar te kijken. Daarom heeft Piet opnieuw een selectie gemaakt en die kan nu op de website worden bekeken. Klik links op ‘foto’s’ en dan zijn ze makkelijk te vinden.

maandag 23 april 2012, 19:55 uur 2 reacties (reageer)
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Competitie Hoeksche Waard
 Competitie KNLTB
 Jeugd
 Kantine
 Toernooi
 Vereniging
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
1 Maart
 Miep Ochtend

3 Maart
 Interne Competitie
 Inloop Marjan de Vos

8 Maart
 Miep Ochtend

10 Maart
 Interne Competitie
 Inloop Marjan de Vos

15 Maart
 Miep Ochtend

17 Maart
 Inloop Marjan de Vos
 Interne Competitie

22 Maart
 Miep Ochtend

24 Maart
 Inloop Marjan de Vos
 Interne Competitie
 KNLTB-pasjes afhalen

26 Maart
 Opening seizoen jr en sr
 KNLTB-pasjes afhalen

 Competitie teams