Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
20 jan. Internet
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_5041.JPG
IMG_5040.JPG
IMG_5038.JPG
Meest recente foto's
Vrijwilligers in Het Fort
 Willem Uilenbroek  Vereniging  116x gelezen
Het driejaarlijkse vrijwilligersuitje van TVN leidde dit keer naar Fort Buitensluis. Het was meteen opvallend hoeveel Numansdorpers daar nog nooit binnen waren geweest. Na koffie en een zeer passend cakeje (een smakelijke tennisbal!) maakten we in groepjes binnen en vooral buiten een rondje onder leiding van een gids die ons van alles over de historie van deze plek vertelde. Heel boeiend en vaak ook verrassend over wat zich hier in de voorbije eeuwen allemaal heeft afgespeeld.
Na deze geschiedenisles stond binnen een drankje klaar en daarna konden we smullen van een prima buffet.  Klik op de foto’s voor een impressie van deze middag waarmee het TVN-bestuur die onmisbare vrijwilligers bedankte voor hun inzet.
 

maandag 7 november 2016, 20:55 uur 0 reacties (reageer)
Interne competitie draait weer
 Daan Uilenbroek  Vereniging  136x gelezen

Op de vrijdagavonden is het voorlopig weer tijd voor de gezellige, vertrouwde interne competitie. Er zijn  veel enthousiaste aanmeldings-e-mails naar de wedstrijdleiding gestuurd en na wat gepuzzel in verband met verhinderingen wordt er wekelijks een indeling gemaakt. De eerste wedstrijden beginnen om 19.30 uur, de tweede reeks start rond 21.00 uur. In oktober zijn er minder banen beschikbaar, omdat ook de KNLTB-competitie draait en er les wordt gegeven. 

Na de wedstrijd aub binnen de eindstand invullen. Let erop dat de winnaar duidelijk is, zodat de wedstrijdleiding (Kim en Edwin) aan het eind van het seizoen iemand in het zonnetje kunnen zetten.


dinsdag 20 september 2016, 20:09 uur 0 reacties (reageer)
Park Event 2016 begint maandag 29 augustus
 Daan Uilenbroek  Vereniging  322x gelezen

Alle leden hebben in de nieuwsbrief van juli alle details kunnen lezen. Maar nog even kort: Inschrijven voor 21 augustus!! Dat is maandag a.s. Categorieën: Dames Dubbel, Heren Dubbel, Gemengd Dubbel Vanaf 15 jaar tot .... geen maximumleeftijd.
Organisatie maakt poules op ervaring en sterkte Maximaal 1 verhindering per koppel (bij meerdere contact de organisatie) Zondag 4 september is finaledag voor de poulewinnaars met aansluitend BBQ (€ 10,-- ) ook voor niet –leden Inschrijfgeld € 3,00 De eerste 50 inschrijvingen krijgen tennis-attentie!
Opgeven via link:
http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=7333F097-17C2-4702-B1A5-5EB55B9CBC19
Organisatie: Peter & Irma Driessen
Mail adres: tvnpark@gmail.com
Tel. 0186-655116

zaterdag 20 augustus 2016, 08:43 uur 0 reacties (reageer)
Ouder/kind-toernooi op zondag 11 september
 Daan Uilenbroek  Toernooi  160x gelezen

Op zondag 11 september staat het altijd supergezellige ouder/kind-toernooi op het programma. Het is een leuke dag met natuurlijk tennissen, maar ook een hapje en een drankje. Dit jaar wordt gespeeld om de dieren Big Five bokaal. Elk team moet bestaan uit één speler(speelster) t/m 17 jaar en één van 18 jaar of ouder. In het team moet minstens 1 persoon lid zijn van TVN. Dus kinderen, oma’s, opa’s, vaders, moeders, ooms, tantes, buren of andere kennissen: doe mee! Nog geen partner? Gewoon aanmelden en erbij zetten dat een gastouder of een gastkind nodig is. Er is plaats voor 25 teams. De dag start om 10.30 uur en om 15.30 uur is de prijsuitreiking. Kosten voor deelname: € 5,-- (bij aankomst betalen) en dat is inclusief koffie/limonade, taart en lunch.

Het doorgeven van de namen van de deelnemers, hun speelsterkte en voor de kinderen ook de leeftijd kan tot uiterlijk 31 augustus bij: Gerard Bouwer, Brandgansstraat 4 (g.bouwer@snijders-et.nl) of Erik Spee, van Barrylaan 23 (erik.spee@neelevat.com)

zaterdag 20 augustus 2016, 08:42 uur 0 reacties (reageer)


Inschrijven winterlessen
 Daan Uilenbroek  Vereniging  167x gelezen

Half september gaat er weer een nieuwe lescyclus voor jeugd en volwassenen van start. Iedereen die lid is van TVN of dat wil worden, kan zich voor deze 12-weekse reeks opgeven.
Deze winter bieden wij lessen aan op de maandagavond en vrijdagmiddag/avond. Op de woensdag wordt er behalve in de avond ook ’s middags les gegeven. Mocht je graag willen lessen op een dag of tijdstip dat hier niet staat aangegeven, geef dat dan bij ons aan. Dan zullen we ons uiterste best doen hier een oplossing voor te vinden. Het lesgeld voor deze 12 lessen bedraagt € 135,00 per persoon (op basis van 4 deelnemers). De lessen starten in de week van maandag 12 september as.
Heb je al een tijd moeite met die ene slag, wil je door middel van allerlei leuke oefeningen lekker aan het werk worden gezet of ben je een (beginnende) tennisser die behoefte heeft aan de juiste tips: geef je dan op voor de tennisles door een e-mail te sturen naar harold@cicgroup.nl. Uiteraard kan je ook clubtrainer Daan Uilenbroek aanspreken op het park.


dinsdag 16 augustus 2016, 11:54 uur 0 reacties (reageer)
Tot ziens op Numansdorp Open 2017
 Daan Uilenbroek  Toernooi  432x gelezen
Wat vliegt zo'n week eigenlijk snel voorbij! Het Numansdorp Open 2016 zit er al weer op. Zondag zijn de finales gespeeld en tegen half vijf kwamen de laatste deelnemers de baan af. Al snel daarna volgde de prijsuitreiking.
De weersomstandigheden waren ook deze laatste dag fantastisch. Dus was er gezellig veel publiek om te genieten van dat mooie weer, van vaak spannende wedstrijden, van een hapje en van een drankje (wat waren de Belgische biertjes deze week populair).
Maar aan alles komt een einde, dus ook aan het Numansdorp Open 2016. Resteert een heel hartelijk bedankje aan al die mensen die de week mogelijk hebben gemaakt; bij het onderhoud van de banen, bij het werk achter de bar en in de keuken, bij het schoonmaken van clubhuis en terras, de vier mensen van onze open-toernooicommissie en uiteraard alle deelnemers en toeschouwers.
Tot ziens op het Numansdorp Open 2017!

De uitslagen zijn te vinden met een klik op onderstaande link. En op facebook staan veel foto's.
https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=15A7DEB6-4D61-4CBE-B084-5AEDD3B7AD5F


zaterdag 23 juli 2016, 21:19 uur 0 reacties (reageer)
TVN Culinair Open 2016
 Daan Uilenbroek  Toernooi  363x gelezen

Sinds jaar en dag staat het TVN Open bekend om zijn spannende wedstrijden, maar ook om zijn culinaire hoogstandjes. Ook dit jaar weer staat een groep enthousiaste TVN-leden klaar om de inwendige mens te versterken. De maaltijden worden niet alleen geserveerd voor de deelnemers, maar ook voor familie, vrienden en kennissen en alle overige toeschouwers.
De satéschotel is dagelijks verkrijgbaar. Daarnaast hebben we onze vaste themadagen met tapas op zondag, schnitzel op dinsdag, mosselen op donderdag en tong op zaterdag. En dat wordt uitgebreid met een patatje stoofvlees op de maandag met vier overheerlijke bieren om te proeven. Tijdens de Bayerische avond op vrijdag zal naast de Salsa-burger als hoofdgerecht, op het feest tot in de late uurtjes ‘
BratwurstSauerkraut en Kartoffelsalat’ op het terras worden geserveerd.
Voor de themadagen is reserveren noodzakelijk.
Klik op ‘lees meer’ voor het menu.
 

zaterdag 23 juli 2016, 12:08 uur 0 reacties (reageer)
Mix-avond 3.0
 Daan Uilenbroek  Vereniging  271x gelezen

De mix-avonden op donderdag zijn weer begonnen. Iedere donderdagavond zijn senior en de oudere jeugdleden van harte welkom.
We starten om 19u30, 20u00, 21u00 en 21u30 met de partijen. Later komen of eerder weg is geen probleem!
De organisatie zorgt ervoor dat iedereen zo goed mogelijk ingedeeld wordt. Neem je tennispas mee en een racket. Ballen zijn aanwezig.
Nieuw is een klein competitie-element: de beste mixer van 2016.

Tot snel, Ton, Peter en Irma


donderdag 21 april 2016, 16:40 uur 0 reacties (reageer)
Kick-Off 2016
 Daan Uilenbroek  Jeugd  364x gelezen

Beste Jeugdleden,

Op zondag 3 april a.s. van 12.00 tot 15.30 uur organiseren wij voor jullie de kick-off van het tennisseizoen 2016.

We beginnen de dag om 12.00 uur met een tennis clinic. Dit is een leerzame - en gratis les die door de leraren van de tennisschool gegeven wordt. De clinic duurt tot 13.00 uur. Daarna staan er overheerlijke pannenkoeken voor jullie klaar en als die op zijn is er nog gelegenheid om met elkaar partijtjes te spelen (via pasjeswissel).

Klik op lees meer voor de inschrijving


donderdag 24 maart 2016, 13:33 uur 0 reacties (reageer)
Prachtige nieuwe tafels
 Daan Uilenbroek  Vereniging  336x gelezen

Dankzij urenlange arbeid van Siem van Nugteren en Henk Poppeliers, soms met assistentie van Melvin Rendering, hebben we er enkele prachtige buitentafels bij. Een grote lage, die op het achterterras over de plastic koepel van de wateraansluiting is gezet en twee hoge statafels.
Het is een mooi staaltje hergebruik, want het hout komt van de grote tafels die achter de banen 1 tot en met 4 stonden. Die werden hoogst zelden gebruikt, vereisten wel geregeld onderhoud en ze stonden eigenlijk ook een beetje in de weg.
De tafels werden verwijderd en daarna waren de heren vele dagen in touw om van het hout die mooie nieuwe exemplaren te maken. 

Kijk op de facebook van de tennis voor de foto's of kom een kijkje nemen op het park.


woensdag 23 maart 2016, 11:17 uur 1 reactie (reageer)
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Competitie Hoeksche Waard
 Competitie KNLTB
 Jeugd
 Kantine
 Toernooi
 Vereniging
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
14 December
 Miep Ochtend

16 December
 Inloop Marjan de Vos

21 December
 Miep Ochtend

23 December
 Inloop Marjan de Vos

 Competitie teams