Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
1 aug. Tot ziens op het TVN Open 2018
1 aug. Smikkelen tijdens het TVN Open
20 jan. Internet
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
IMG_5041.JPG
IMG_5040.JPG
IMG_5038.JPG
Meest recente foto's
Klaverjasavond op 17 november
 Daan Uilenbroek  Vereniging  14x gelezen

De liefhebbers van een potje klaverjassen zijn op vrijdag, 17 november, weer welkom in ons clubhuis. Vanaf 20.00 uur worden de kaarten geschud. Voor deelname moet vijf euro worden betaald, maar dat geld gaat weer in de prijzenpot. En natuurlijk wordt er ook weer gezorgd voor wat lekkere hapjes.
Ook introducees zijn van harte welkom.
Wil je meedoen, meld je dan uiterlijk 13 november aan bij organisator Martin Reedijk. Dat kan per mail: mreedijk23@zonnet.nl of per telefoon: 06-23627264.

dinsdag 3 oktober 2017, 11:40 uur 0 reacties (reageer)
Maak Kennis Met Tennis
 Willem Uilenbroek  Vereniging  30x gelezen
Ook dit najaar is het bij onze tennisvereniging mogelijk om deel te nemen aan de cursus Maak Kennis Met Tennis. Deze is bestemd voor mensen die nog nooit hebben getennist of dat in een ver verleden ooit hebben gedaan en wel eens willen weten of zij tennissen leuk vinden.
Zowel in september als in oktober wordt deze cursus gegeven op dinsdag- of donderdagavond. Welkom zijn 18-plussers die in groepen van minimaal vier personen les krijgen. Voor 10 lessen  moet 75 euro worden betaald. Deelnemers hoeven niet meteen lid van TVN te worden.
Aanmelden: stuur een mail naar harold@cicgroup.nl. Voor meer informatie en/of vragen kan contact worden opgenomen met Han Boender, tel. 06-51103951.


maandag 11 september 2017, 19:39 uur 0 reacties (reageer)
Stem op onze club bij Rabobank Clubkas Campagne
 Daan Uilenbroek  Vereniging  48x gelezen

Rabobank Het Haringvliet zet ook dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor vereniging en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Ook onze club doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank. Help jij onze clubkas aan te vullen?
Leden van Rabobank Het Haringvliet kunnen tussen 1 en 30 september stemmen op de club, die naar hun idee een extraatje verdient. Elk lid mag drie stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Hoe meer leden van de bank op onze club stemmen, hoe hoger het bedrag dat de Rabobank dit najaar op onze rekening stort.
Dus stem op ons!
Je hebt inmiddels van de bank een stemcode ontvangen. Hiermee kun je op onze club stemmen via www.rabobank.nl/hhv

 

maandag 4 september 2017, 13:00 uur 0 reacties (reageer)
TVN Park Event een groot succes
 Willem Uilenbroek  Toernooi  109x gelezen

Het TVN Park Event zorgde weer voor veel leuke wedstrijden en gezelligheid op ons park. Nieuw dit jaar was dat ook de jeugd kon meedoen; de jongste TVN'ers streden woensdagmiddag om de prijzen.
Er werd gespeeld in poules. De organisatie (Jolanda, Irma en Peter) had de indeling gemaakt op basis van het aantal inschrijvingen, sterkte en leeftijd.
Zondag 10 september was de slotdag. Poulewinnaars van de senioren streden om de titel beste dubbelaar TVN2017. Daarna was de prijsuitreiking met een reeks leuke attenties en echte medailles. Daarna volgde een uiterst smakelijke barbeque.
Kijk voor de uitslagen op:
https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=D5CA3FAA-47E5-42A1-8E9B-798C9D6F8E61

Veel foto's zijn te vinden op de facebookpagina van onze vereniging.

zondag 27 augustus 2017, 14:39 uur 0 reacties (reageer)


Junior/seniortoernooi op zondag 27 augustus
 Willem Uilenbroek  Jeugd  80x gelezen

Op zondag 27 augustus staat ons jaarlijkse, supergezellige junior/seniortoernooi op de kalender. Opa’s, oma’s, vaders, moeders, buren of andere kennissen en uiteraard de kinderen zijn van harte welkom voor een leuke dag met tennissen, eten en drinken. Het niveau is niet belangrijk. Geprobeerd wordt om ieder koppel zoveel mogelijk met gelijkwaardige tennissers in een poule te zetten.
Elk team moet bestaan uit één speler(speelster) t/m 17 jaar en één speler(speelster) van 18 jaar of ouder. In het team moet minstens 1 persoon lid zijn van TVN. Ben je junior of senior die wil meedoen, maar geen partner heeft: gewoon aanmelden en erbij zetten dat een medespeler nodig is.
De dag begint om 10.30 uur met melden bij de wedstrijdleiding en ontvangst met koffie/frisdrank en taart. Om 11.00 uur gaan de eerste partijen de baan op. Rond 15.30 uur is de prijsuitreiking.
Deelname kost slechts 5 euro per team (inclusief  koffie, taart en lunch!), te betalen bij aankomst.
Het doorgeven van de namen, speelsterkte en leeftijd van de deelnemers kan tot uiterlijk 17 augustus aan: Gerard Bouwer, Brandgansstraat 4, g.bouwer@snijders-et.nl of Erik Spee, Van Barrylaan 23, Erik.spee@neelevat.com


zaterdag 19 augustus 2017, 14:52 uur 0 reacties (reageer)
Clinic gaat niet door
 Willem Uilenbroek  Vereniging  70x gelezen

Omdat er te weinig belangstelling voor is, gaat de clinic niet door.

Zin in een gratis lesje, samen met je clubgenoten? Dat kan op vrijdag, 1 september, want dan geeft onze tennisleraar Mark van der Haven een clinic voor jong en oud. Van 18.30 tot 19.30 uur zijn onze jongste leden, t/m 12 jaar, welkom. Aansluitend tot 20.30 uur is de clinic voor 13- t/m 17-jarigen. Dan is er een kwartiertje pauze en van 20.45 tot 21.45 uur mogen de senioren de baan op.
Voor TVN-leden is de clinic gratis. Niet-leden zijn ook welkom om mee te doen, maar zij moeten 2.50 euro betalen.
Graag wel even vooraf aanmelden door een mail te sturen naar
jeugd@tvnumansdorp.nl

zaterdag 19 augustus 2017, 14:51 uur 0 reacties (reageer)
Nieuwe lesreeks in het najaar
 Willem Uilenbroek  Vereniging  58x gelezen

Begin september start er een nieuwe lesreeks voor volwassenen. Iedereen die lid is van TVN of dat wil worden, kan zich voor deze 12-weekse reeks opgeven.
De lessen zijn op woensdagochtend, woensdagavond en vrijdagavond. Bij meer belangstelling komt er mogelijk een avond bij. Het lesgeld is € 135,00 per persoon (op basis van 4 deelnemers).
Aanmelden kan door een mail te sturen naar Harold Siekmann via harold@cicgroup.nl. Graag je beschikbaarheid vermelden, geboortedatum, speelsterkte en eventueel met wie je samen wil lessen.
Mochten er vragen zijn over de tennislessen, neem dan gerust contact met de tennisschool op via harold@cicgroup.nl of 06-27097406.


dinsdag 15 augustus 2017, 14:57 uur 0 reacties (reageer)
All-in-one-pakket voor jongste jeugd
 Daan Uilenbroek  Jeugd  85x gelezen

Er komt een andere lidmaatschapsvorm voor onze jongste leden t/m 12 jaar. CIC Tennis en TV Numansdorp bieden voortaan een all-in-one-jeugdpakket aan tegen een vast tarief per kwartaal:  € 60,-. In het pakket zit net als bij veel andere (team)sporten alles in het lidmaatschap.  Denk daarbij aan training, wedstrijden en andere activiteiten.
Opgeven voor het lidmaatschap betekent dus automatisch dat de kinderen iedere week komen trainen en meedoen aan competities en toernooitjes die worden georganiseerd. Rekening houdend met vakanties en officiële vrije dagen, zal er 38 weken les worden gegeven aan groepjes met acht kinderen.
De groepen worden zo veel mogelijk ingedeeld per leeftijdscategorie, waarbij de richtlijnen van Tenniskids gelden, te weten 4-5 jaar (blauw), 5-8 jaar (rood), 8-10 jaar (oranje) en 10-13 jaar (groen). Zie voor meer informatie over Tenniskids:
http://www.tenniskids.nl/
Na de zomervakantie wordt al gestart met een proef. Tussen 1 september en 31 december worden 12 lessen gegeven voor € 75,- Ook niet-leden kunnen zich hiervoor aanmelden - uiterlijk 15 augustus - via een mail naar
jeugd@tvnumansdorp.nl
Vanaf 1 januari gaat het nieuwe pakket van € 60,- per kwartaal gelden. Nieuwe leden moeten zich vóór 15 december opgeven via
jeugd@tvnumansdorp.nl


maandag 14 augustus 2017, 11:04 uur 1 reactie (reageer)
Tot ziens op het TVN Open 2018
 Daan Uilenbroek  Toernooi  336x gelezen

Het is al weer voorbij; het TVN Open 2017 is afgesloten met een prima finaledag. Er waren nog leuke partijen om te zien en het weer was ook goed, dus ook deze dag was het gezellig druk. Tot slot de prijsuitreiking en dat was het dan.
TVN kijkt terug naar een toffe week. Er waren veel deelnemers, er waren veel toeschouwers en bar- en keukenpersoneel draaiden op volle toeren. En zo hoort het ook.  Wij hopen dat iedereen het naar de zin heeft gehad en volgend jaar terug komt.
Dus: 
tot ziens op het TVN Open 2018!

Foto´s kunnen worden bekeken op onze facebookpagina:
https://business.facebook.com/tennisverenigingnumansdorp.tvn/?business_id=534436130042431

Klik voor programma en uitslagen op onderstaande link:

https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=1EDFB3AD-662F-42DE-B8DA-B6AAAC3B772B

  

 

 

dinsdag 1 augustus 2017, 16:17 uur 0 reacties (reageer)
Smikkelen tijdens het TVN Open
 Willem Uilenbroek  Toernooi  287x gelezen

Onze trouwe keukenbrigade heeft tijdens het TVN Open 2017 heel hard gewerkt om deelnemers en bezoekers van zalige maaltijden te kunnen voorzien. En die werden weer keurig aan tafel uitgeserveerd. Want dat is nu eenmaal traditie bij ons.
Een kleine greep uit het aanbod: een Spaanse avond met onder meer tapas, een Duitse avond met schnitzel, een Ladies Night met biefstuk en zalm en natuurlijk waren er een mossel- en een tongavond. Daarnaast was er dagelijks ook een kleine kaart met onder meer saté en broodjes.
Klik op 'Lees meer' om te zien wat er dagelijks werd bereid. Kunt u vast in de stemming komen voor het TVN Open 2018!

dinsdag 1 augustus 2017, 16:16 uur 0 reacties (reageer)
1 2
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Competitie Hoeksche Waard
 Competitie KNLTB
 Jeugd
 Kantine
 Toernooi
 Vereniging
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
13 Oktober - 19 Oktober
 Weekcommissaris Yvonne van der Velden, Burg. Henrylaan 2, Tel. 0628059339

19 Oktober
 Competitie KNLTB

20 Oktober
 Competitie KNLTB
 Inloop Marjan de Vos
 Interne Competitie

20 Oktober - 26 Oktober
 Weekcommissaris Wilma de Graaff, Händelstraat 35, Tel. 0651986208

22 Oktober
 World Tour Kids

25 Oktober
 Miep Ochtend

26 Oktober
 Competitie KNLTB

27 Oktober
 Inloop Marjan de Vos
 Interne Competitie

27 Oktober - 2 November
 Weekcommissaris Heleen Rennings, Händelstraat 17, Tel. 0654752540

1 November
 Miep Ochtend

3 November
 Inloop Marjan de Vos
 Interne competitie
 VUT-masters

3 November - 9 November
 Weekcommissaris Jannie de Groot, Beukenlaan 14, Tel. 0683013979

8 November
 Miep Ochtend

10 November
 Interne competitie
 Inloop Marjan de Vos

10 November - 16 November
 Weekcommissaris Wilma de Graaff, Händelstraat 35, Tel. 0651986208

15 November
 Miep Ochtend

17 November
 Inloop Marjan de Vos
 Interne competitie

17 November - 23 November
 Weekcommissaris Heleen Rennings, Händelstraat 17, Tel. 0654752540

 Competitie teams